Töihin meille? Työharjoittelu? yhteistyö idea? Ota yhteyttä!

Tiimimme koostuu humoristisista ja mukavista nuorista naisista, joita kaikkia yhdistää intohimo kauneuteen. Uudet tulokkaat otamme lämmöllä vastaan!

Töihin B.Fancyyn

B. Fancy on syntynyt yhden naisen unelmasta. Olemme toimineet vuodesta 2011 lähtien Kouvolan parhaimmilla liikepaikoilla kaikkien kulkuyhteyksien läheisyydessä. B.Fancy on menestynyt kauneushoitola ja tiimissämme työskenteleekin nykyisin useampi kauneudenalan moniosaajaa.

remontoidut Tilat

Meillä on tarjota sinulle tyylillä remontoidut upeat ja valoisat yli 100m2 työtilat Kouvolan keskustassa. Liikkessämme on kolme hoitohuonetta eri teemoilla, neljä kynsipöytää, kampaamo- ja meikkauspiste. Taukotiloista löytyy pieni keittiö, wc ja väljä oleskelutila

tyopaikka_kauneushoitola
Asiakaskuntamme on laaja ja vakiintunut mutta myös uusia asiakkaita tulee viikottain. Kehitämme jatkuvasti osaamista ja asiakasviihtyvyyttä.

oletko asiakaspalveluhenkinen ja haluat olla osa menestyvää tiimiä?

B.Fancy tiimissä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin, saada jatkuvaa lisäkoulutusta, nauttia valmiista vakiintuneesta asiakaskunnasta, työskennellä kauneusalan johtavien tuotemerkkien parissa.

Kaikki on katettu valmiiksi!

Kesät ovat parasta sesonkiaikaa kauneusalalla ja katseemme onkin jo kesässä 2021. Vakituisten lomien pyöriessä kaipaamme lisäkäsiä!

Aloitus sopimuksen mukaan ja mahdollisuus jatkaa vakituisena.

kuulemme sinusta mielellämme!

Voit ottaa yhteyttä myös soittamalla Niinalle 044 750 5048