Meikkaus

Ammattimeikkitaiteilijalta kestävät ja kauniit meikkaukset jokaiseen tilanteeseen. Oikein luotu meikkipohja, hyvät siveltimet ja laadukkaat meikkisarjat varmistavat että meikkisi pysyy upeana vaativimmissakin tilanteissa.

B.Fancy meikkaus

HINNASTO

Pikameikki..................................25,-

Päivämeikki................................40,-

Juhlameikki................................50,-

Häämeikki sis. koemeikin..........100,-

Henkilökohtainen meikkausopastus alk. 80,-

AIKA

Pikameikki...............20min

Päivämeikki.............30-45min

Juhlameikki............45-60min

 
Pikameikki

Pikameikissä loihditaan joko virheetön, kestävä meikkipohja ja huulimeikki tai vaihtoehtoisesti silmämeikki, joka monelle tuottaa haasteita. Pikameikkiajan voit varata myös jos  tarvitset apua ripsitupsujen kiinnitykseen ja silmien rajaukseen.

Kesto n. 20min

Päivämeikki

Päivämeikki on juhlameikkiä kevyempi. Päivämeikissä keskitytään luomaan ihosta kauniin heleä parhaita piirteitäsi kevyesti korostaen. Lopputulos on raikas. Päivämeikki sopii hyvin esimerkiksi työhaastatteluun, kun halutaan antaa vakuuttava kuva itsestä. 

Kesto 30-45 min.

 
Juhlameikki

Iltameikki on päivämeikkiä voimakkaampi. Meikin vahvuus määräytyy asiakkaan toiveiden mukaan ja tilanteen luonteen huomioiden.

Juhlameikissä keskitytään korostamaan voimakkaammin joka huulia tai silmiä, ihosta tehdään virheetön ja kasvoja muotoillaan varjostustuotteilla. 

Kesto 45-1 tunti.

Häämeikki

Häämeikkaus tehdään aina koemeikin kanssa, mikä sisältyy hintaan. 

Avainsanoja ovat heleys ja raikkaus, mutta meikki voi myös olla rokahtava. Häämeikistä luodaan aina morsiammen näköinen!

Meikin kestoon kiinnitetään erityistä huomiota, ripsivärinä käytetään vedenkestävää ja meikkipohja on monesti kakkupohjainen meikkivoide. 

 

 Henkilökohtainen meikkausopastus

Tarvitseko apua päivämeikissä tai juhlameikissä? Räätälöimme sinun tarpeisiisi vastaavan kokonaisuuden, jossa kosmetologimme/meikkitaiteilijamme kädestä pitäen opastaa kuinka meikata. Asiakas meikkaa toisen puolen kasvoista itse opastuksen alla.