kestopigmentointi

pysyvää kauneutta

MICROBLADING

Microbladingilla tarkoitetaan kulmamuotoilua.

 Menetelmä mahdollistaa kauniit ja kestävät kulmat. Kestoväreille ja kulmakynille voi jättää hyvästit! Microblading ei ole yhtä kestävä kuin kestopigmentointi. Pysyvyys on yleensä reilu vuosi. Pigmenttiväri viedään ihon pintakerrokseen (epidermikseen) manuaalisella työvälineellä. Microbladingissa ei käytetä sähköavusteista pigmentointikonetta lainkaan. Iholle muodostuu karvamaisen ohuita viiltoja manuaalisella työvälineellä, mihin pigmentti lopulta kiinnittyy. Tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan vahvistusta vuoden kuluessa. Jos microbladingia ei vahvista – pigmentti lopulta häviää iholta ja elimistöstä.

Käytämme alan turvallisimpia pigmenttivärejä, jotka eivät sisällä minkäänlaisia myrkkyjä elimistölle. Väri ei myöskään haalistuessaan muutu eri väriseksi vaan himmenee ainoastaan pois. Turvallisuus on meille tärkeää, joten käytämme aina kertakäyttöisiä teriä. Toimenpiteeseen tullessa sinulta kysytään mahdollisista sairauksista ja veritaudeista, jotka voivat olla este toimenpiteelle. Pigmentoijamme on tehnyt kestopigmentointeja 10 vuotta ja suorittanut microblading kurssin jo tammikuussa 2017, joten luonamme olet turvallisissa käsissä!

Ensimmäiseen laittoon varataan 2 tuntia. Aika sisältää puudutuksen, esipiirroksen jonka asiakas hyväksyy ja varsinaisen työn. Ensimmäisen laiton jälkeen on tärkeää tulla vahvistamaan microblading 4-6 viikon sisällä. Huomioithan tämän esim. lomien ja tärkeiden menojen osalta. Toisen laiton jälkeen lopputulos on vasta sellainen kuin sen on tarkoitus olla. Ensimmäisen laiton jälkeen pigmenttiä voi toisilla irrota ihosta jopa yli 50% , mutta tämä kuuluu osana paranemisprosessia ja viimeisellä vahvistuskerralla asia korjaantuu. Vahvistukseen varataan 1-1h30min tunti aikaa.

KESTOPIGMENTOINnit

MILLOIN KESTOPIGMENTOINTIA / MICROBLADINGIA EI VOI TEHDÄ?

Se sopii lähes kaikille terveille ihmisille, mutta seuraavat seikat estävät toimenpiteen:

Kestopigmentointi_kouvola

KESTOPIGMENTOINTI

Kestopigmentointi suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kanssa. Värin, tekniikan ja muodon valintaan vaikuttavat niin kasvonpiirteet kuin kasvojen ja hiusten värityskin.

Kestopigmentointi on kulmien, huulten ja silmärajojen kestävää korostamista. Se helpottaa huomattavasti arkea, sillä meikkaamisen tarve vähenee oleellisesti. Pigmentointi pysyy iholla käytetystä menetelmästä riippuen 1-5 vuotta ja haalistuu vähitellen ihosta kokonaan pois. Kestopigmentointi sopii mainiosti meikkiallergikoille, puuttuvista kulmakarvoista kärsiville tai sinulle joka muuten vain haluat olla edustavimmillasi jopa niissä tilanteissa joissa meikinkäyttö normaalisti olisi hankalaa!

Kestopigmentointi tehdään viemällä pigmenttiväriä neulan avulla ihon pintakerroksen alle. Monesti kysytään sattuuko se? Se ei ole täysin kivutonta, mutta pinnallispuudute jota toimenpiteen aikana käytetään helpottaa huomattavasti. Toimenpide kestää alueesta riippuen 1,5-2 tuntia. Ensimmäisen laiton jälkeen pigmentoitu alue tulee käsitellä neljän viikon kuluttua, minkä jälkeen lopputulos on pysyvämpi. Lopullinen pysyvys määräytyy monen tekijän summasta, missä ihotyyppi on olennainen tekijä.

Heti laiton jälkeen pigmentointi on aina 30-50% tummempi ensimmäisen viikon ajan, minkä jälkeen ylimääräinen väri hilseilee ja irtoaa kunnes todellinen väritulos jää näkyviin.

KESTOPIGMENTOINTI / MICROBLADING KOTIHOITO

Se sopii lähes kaikille terveille ihmisille, mutta seuraavat seikat estävät toimenpiteen:

Kestopigmentointi & Microblading hinnasto

kestopigmentointi

shadow-kulmat
285€
  • Kesto 2-2,5h

kestopigmentointi

yläliner
180€
  • Kesto 2h

microblading

kulmakarvat
250€
  • Kesto 2h

kestopigmentointi

alaliner
12o€
  • Kesto 1,5h

kestopigmentointi

vahvistukset
145€
  • Kesto 2h

microblading

vahvistukset
95€
  • Kesto 1.5h

Varaa aika pigmentointiin!

tutustu tarkempaan hinnastoon hinnasto sivultamme