Kestovärjäys ja Muotoilu

Teemme kulmien muotoilun pinseteillä ja tarvittaessa vahalla. Vahan käyttö sisältyy meillä kulmien muotoilun hintaan. Kulmien muotoilussa kyseessä voi olla pelkkä hajakarvojen siistiminen tai kulmille uuden mallin hakeminen.  Kulmien kestoväri tuo kulmat paremmin esille ja yhdessä muotoilun kanssa antavat kauniit kehykset kasvoille.

B.Fancy ripsien- ja kulmien kestovärjäys

HINNASTO

Kulmien muotoilu......................15,-

Kulmien tai ripsien värjäys........15,-

Kulmien värjäys ja muotoilu.....20,-

Kulmien ja ripsien värjäys.........25,-

Kestoväripaketti sis. muotoilu...30,-

AIKA

Kulmien muotoilu ...................15min
Ripsien tai kulmien värjäys.....15min
Kulmien värjäys ja muotoilu...20min
Kestoväripaketti
ja kulmien muotoilu................30min
Huoltoväli.........................2-4 viikkoa

Tietoa kestovärjäyksestä

Kestovärjäyksellä tarkoitetaan ripsien ja kulmien pysyvämpää korostamista näille alueille suunnitelluilla kestovärjäysaineilla. Väri pysyy ripsissä ja kulmissa n. 2-4 viikkoa hyvänä. Kestovärjäys haalenee luonnollisesti vähitellen pois, jonka jälkeen se voidaan uusia.

Kestovärjäys helpottaa huomattavasti meikkausrutiineja ja luo huolitellun ilmeen tilanteissa, joissa kulmakynää tai ripsiväriä ei voida käyttää. 

Ripsiin tulee aina kaikista mustin väri, mutta kulmiin valitsemme oikeanlaisen värin huomioiden sinun muun värityksesi: iho, silmät ja hiukset. Kestovärjäyksen yhteydessä on lähes aina tarpeen myös muotoilla kulmat, jotta lopputulos kehystäisi kauniisti kasvojasi.