Ripsienpidennykset

Käytössämme on alan laadukkaimmat ripsikuidut- ja liimat. Ripsikuidut ovat korkealaatuista materiaalia, joka ei allergisoi. Ripsikuituja on eri paksuudella ja pituudella, mustana tai värillisenä, sekä eri kaarevuuksissa. 

Näin takaamme, että löydämme juuri Sinun ripsillesi sopivimman tuotteen.

 

B.Fancy ripsienpidennys

HINNASTO

Uudet volyymit...................105,-

Uudet klassiset.....................85,-

Volyymihuolto:

1 tunti....................................65,-

Klassinen huolto:

1 tunti....................................57,-

Huollot 1.5h/yli 5vk........65-80,-

Pikahuolto 30min.................33,-

Pidennysten poisto..........20-30,-

AIKA

Uudet volyymi/
klassiset ripset.......1,5-2 tuntia

Huoltoväli...............3-5 viikkoa

Tietoa ripsienpidennyksistä

Ripsikuidut ovat luonnollista ripseä muistuttavia, tyvestä hieman paksumpia ja latvaan kapenevia. Yksittäinen ripsikuitu asetellaan yksittäisen oman ripsen päälle. Ripset ovat kevyitä, ne tuntuvat sekä näyttävät lähes omilta ripsiltä! Ripset asetellaan omien ripsien päälle niin, että niistä muodostuu kaareva linja, ulkonurkkaan pidemmät ja sisänurkkaan lyhyemmät ripset. Ripsikuidun paksuudella ja pituudella voidaan vaikuttaa siihen minkälainen lopputulos on - pelkkä tuuhennus vai pidennys tai hieman molempia. Valinta on sinun!

HOITO-OHJEET:

-Tule ripsipidennysten laittoon/huoltoon mieluiten puhtailla ja kuivilla ripsillä. Edellisestä ripsien kastelusta tulisi olla n. 2 tuntia aikaa. Jos joudumme puhdistamaan silmämeikin ennen laittoa voi se heikentää ripsien tulevaa kestoaikaa.

-Puhdista ripsesi säännöllisesti öljyttömällä silmämeikinpoistoaineella tai ripsipidennystä varten tarkoitetulla kasvojen puhdistusaineella. Myymme näitä myös kotihoitotuotteeksi!

-Älä taivuta ripsiä ripsientaivuttimella

-Vältä turhaa ripsien hieromista ja hankaamista. Älä revi ripsiä, silloin myös omat ripsesi vaurioituvat alla

-Meikata saa normaaliin tapaan

-Ripset saavat kastua suihkussa. Suihkun jälkeen painele ripset hellävaraisesti kuivaksi pyyhkeellä

-Ripsipidennykset pysyvyät hyvinä 3-6 viikkoa. Pysyvyys on yksilöllistä, siihen vaikuttaa omien ripsien uudistumiskierto. Kolmen viikon aikana omia ripsiä irtoaa noin 20-60. 

-Ripsienpidennykset irtoavat sitä mukaan kun omat ripsesi uusiutuvat, siirtymävaihetta voi helpottaa käyttämällä ripsiväriä loppuajasta, mutta mikäli haluat viimeisistä ripsistä eroon, etkä halua niitä huollattaa - poista ripsipidennykset aina ammattilaisella!