RIpset ja kulmat

b.fancy

RIPSIENPIDENNYKSET

Ripsienpidennykset -
Ihanaa mikä arjen pelastus!

Teemme B.Fancyssa kauniita ripsipidennyksiä kolmella eri tekniikalla: volyymeja, klassisia ja hybridiripsiä. Suunnittelemme ripsienpidennykset aina yhdessä asiakkaan kanssa. Ideoimme, kuuntelemme toiveita ja toteutamme ne. Ripsimuotoilijamme myös kertovat sinulle, jos jokin tekniikka tai tyyli ei ole luonnonripsesi parhaaksi tai toteutettavissa. 

Käytössämme on Ruthie Bellen ja Salon Volumen laadukkaat ripsisarjat, joista löytyy useita eri kaarevuuksia ja paksuuksia. Tällä hetkellä suosituimpia kaarevuuksia ovat Cc ja D, paksuuksista 0,06 tai 0,07. Käyttämämme ripset ovat kevyitä ja pehmeitä kuituja, jotka eivät tunnu silmissä lainkaan.

KLASSINEN RIPSIPIDENNYS

Klassisissa ripsipidennyksissä yhteen luonnonripseen liimataan yksittäinen synteettinen ripsikuitu. Klassinen ripsipidennys on hyvä valinta, kun toiveena on mahdollisimman luonnollinen lopputulos tai kun omia ripsiä on paljon.  Ripsikuituja laitetaan sen verran kuin sinulla on omia luonnonripsiä. Mikäli sinulla on ripsissä aukkoja tai toivot tuuheutta lisää suosittelemme joko hybridipidennyksiä, missä yhdistellään klassisia ja volyymikuituja tai puhtaasti volyymipidennyksiä.

VOLYYMIPIDENNYS-/TUUHENNUS

Volyymipidennyksen ripsikuitumateriaalit ovat huomattavasti ohuempia kuin klassisten pidennysten ripsikuidut. Tästä johtuen luonnonripseen voidaan liimata yksittäisistä hennoista kuiduista muodostuva viuhka rasittamatta omia ripsiä. Kuinka monta kuitua viuhkassa käytetään riippuu asiakkaan luonnonripsen laadusta.  Puhumme 2-9D:stä, kun haluamme ilmaista kuinka monta kuitua viuhkassa käytetään. Volyymeillä saadaan täytettyä aukkoja luonnonripsissä.

Volyymipidennyksellä saadaan joko luonnollista tai näyttävää ilmettä! 

Toisin kuin luullaan, joskus 2-3D on klassista pidennystä hellävaraisempi ja kevyempi vaihtoehto.

Tietoa ripsienpidennyksistä

Ripsikuidut ovat synteettisiä kuituja, jotka ovat tyvestä hieman paksumpia ja latvaan kapenevia – aivan kuten luonnonripset! Ripset asetellaan yksittäin omien ripsien päälle niin, että niistä muodostuu kaunis linja. On monia erilaisia tapoja asetella ripsikuituja kuten luonnollinen, kissamainen tai nukkemainen tyyli. Ripsipidennysten paksuudella ja pituudella voidaan vaikuttaa siihen minkälainen lopputulos on – pelkkä tuuhennus vai pidennys tai molempia. Valinta on sinun!

RIPSIPIDENNYSTEN HOITO-OHJEET:

KESTOVÄRJÄYS JA MUOTOILU

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saadaan väriä ja ryhtiä useiksi viikoiksi kasvoille. Lähes aina on myös tarvetta joko pienelle kulmien siistimiselle tai muotoilulle. Kosmetologimme muotoilevat kulmia vahalla ja pinseteillä. Voit myös toivoa sen mukaan kummasta tavasta tykkäät enemmän. Valitsemme kestovärit yhdessä asiakkaan toiveet kuunnellen ja niin, että ne sopivat jokaisen omaan värimaailmaan kuten hiusväri tai ihon pohjaväri.

LASH LIFT - kestotaivutus

Lash Lift tunnetaan myös nimellä ripsien kestotaivutus. Lash Liftissä luonnonripsistä saadaan kaarevat, näyttävät ja pitkät -koko potentiaali siis esille! Ripsien taivuttaminen tällä tyylillä on hellävaraisempaa kuin päivittäinen ripsien mekaaninen taivuttaminen. Ripsien kestovärjäys kruunaa tuloksen!

Pysyvyys

Taivutus pysyy ripsissä 6-8 viikkoa. Lash Lift loivenee sitä mukaan, kun luonnonripset uusiutuvat. Kestovärjäys häviää ripsistä nopeammin kuin itse taivutus. Ripsiä voidaan kuitenkin värjätä jo ennen uutta Lash Liftiä.

Suosittelemme

Lash Liftiä kaikille ja kestoväripakettia sen kylkiäiseksi. Kestoväripaketti sisältää kulmien ja ripsien värjäyksen sekä kulmien muotoilun vahalla tai pinseteillä.

Vinkki!

Lash Liftiä ei tarvitse huoltaa kuin ripsipidennyksiä. Palvelu sopii myös herkille tai ripsipidennysten liimasta allergisoituneille.

Ripsi- ja kulmahinnasto

ripset

uusi volyymipidennys
110€
  • Kesto 2h

ripset

uusi klassinen pidennys
90€
  • Kesto 1,5h-2h

ripset

Lash lift värin kanssa
68€
  • Kesto 1h

ripset

volyymihuolto
67€
  • Kesto 2,5h

ripset

klassinen huolto
62€
  • Kesto 1h

ripset ja kulmat

kestoväripaketti
35€ Kesto 30min
  •  

Varaa aika ripsihoitoon!