Rakennekynnet

Rakennekynsissä luonnonkynnelle rakennetaan lisäpituutta. Pituus luodaan joko muotti- tai tippitekniikalla. Muoto sekä pituus valitaan käyttöystävälliseksi ja mieleiseksi yhdessä sinun kanssasi. Koristelemme rakennekynsiä erillaisin menetelmin, mutta kynsistä voi tehdä myös mahdollisimman neutraalit.

B.Fancy Rakennekynnet

HINNASTO

Uudet yksiväriset.......................80,-

Uudet ranskalainen/värikärki...85,-

Kynsihuolto - yksiväriset...........65,-

Kynsihuolto - ranskalainen.......65,-

Kynsihuolto - värikärki..............70,-

Huollossa 1 kynnen korjaus........2,-

Yhden kynnen korjaus...............10,-

1 kynnen koristelu.....................1-3,-

10 kynnen koristelu...............10-20,-

Rakennekynsien poisto sis. pikamanikyyrin...........................40,-

AIKA

Uudet rakennekynnet.........1,5-2t
Kynsihuolto........................n. 1,5t
Huoltoväli...................3-5 viikkoa

Mitä rakennekynnet tarkoittaa?

Rakennekynsistä puhutaan, kun luonnonkynteen lisätään pituutta eri tekniikoiden avulla. Rakennekynnet valmistetaan usean vaiheen kautta luonnonkynnen pinnalle. Kynsiä tehdään joko geeli- tai akryyliaineiden avulla. Aineiden kovetus tapahtuu Uv-lampun alla. Näillä aineilla voidaan myös vahvistaa luonnonkynttä ilman jatkeita, mikäli kestolakkaus ei anna tarvittavaa tukea, mutta lisäpituus ei ole toiveissa. Rakennekynsiä voi koristella ranskalaisella tai värikärjellä, timantein, värigeelein ja usean eri materiaalin ja menetelmän avulla. 

 
Kestävyys

Rakennekynnet ovat huomattavasti vahvemmat ja kestävemmät kuin omat kynnet. Rakennekynsiä ei voi verrata kaupan liimattaviin tekokynsiin. Toisin kuin kuvitellaan - käsiä voi käyttää normaaliin tapaan. Kynnet eivät lohkeile ja katkea yhtä helposti kuin luonnonkynsi, koska kynnenpinta on hieman paksumpi kuin normaalisti.

 
Hoito

Rakennekynsiä huolletaan 3-5 viikon välein. Huoltoväli määräytyy kynsien kasvuvauhdin ja käsien käyttötottumusten mukaan. Ensimmäisen laiton jälkeen on tarkoitus, että jatkettu lisäpituus kasvaa kynneltä ulos 1-2 kuukaudessa. Jatkossa voimme pinnoittaa luonnonkynttäsi samoilla aineilla. Kotona sinun ei tarvitse tehdä kynsillesi mitään. Mikäli haluat kokeilla rakennekynsiä vain tärkeitä juhlia varten teemme myös rakennekynsien poistoa, kun haluat luopua niistä. Poisto sisältää aina pikamanikyyrin.

 
Tiesithän että...

Moni kynsienpureskelija on päässyt eroon pureskelutavasta rakennekynsien avulla.

Myös pureskeltua kynttä voidaan jatkaa ja pinnoittaa. Aluksi kynsien huoltaminen voi vaatia nopeampaa huoltoa verrattuna yleiseen huoltoväliin, mutta samalla kun kynsi saa rauhassa kasvaa alla huoltovälikin alkaa hiljattain pidentyä.