Kädet ja kynnet

b.fancy

RAKENNEKYNNET

Rakennekynnet, mitä ne tarkoittavat?

Rakennekynsillä saadaan luonnonkynteen lisäpituutta. Rakennamme halutun muodon ja pituuden muottitekniikalla. Rakennekynsistä voidaan tehdä mahdollisimmat lyhyet tai halutessa pitkät. Ylivoimaisesti suosituin menetelmämme on geelikynnet mutta teemme myös polyacryl gel ja akryylikynsiä. Kaikki kynsiteknikkomme tekevät rakennekynsiä ja luonnonkynnen vahvistusta geelillä. Muissa menetelmissä voi olla eroja tekijöiden välillä.

Käytössämme on ammattilaisgeelisarjat Mosaic ja Magnifique, jotka takaavat kynsien kestävyyden ammattilaistemme käsissä!

Kestävyys

Rakennekynnet ovat huomattavasti vahvemmat ja kestävemmät kuin luonnonkynnet. Kynsien pituus kannattaa kuitenkin heti alkuun suhteuttaa omaan työhön ja käsien käyttötottomuksiin sopivaksi.

Hoito

Rakennekynsiä huolletaan yleensä 4 viikon välein. Huollossa vanhaa massaa viilataan hellävaraisesti pois, kynnet tarvittaessa lyhennetään, muotoillaan ja päälle rakennetaan uusi massa. Monipuolisia kynsienkoristelu vaihtoehtoja unohtamatta!

Tiesithän että...

Moni kynsienpureskelija on päässyt pureskelutavasta eroon rakennekynsien, manikyyrigeelin tai kestolakkauksen avulla. Aluksi kynsien huoltaminen voi vaatia nopeampaa huoltoa. Kynnen kasvaessa alla rauhassa alkaa huoltovälikin pian pitenemään.

KESTOLAKKAUS

Kestolakkauksesta käytetään kahta eri nimeä: geelilakkaus ja kestolakkaus. Käytännössä nämä ovat yksi ja sama menetelmä. Kestolakka on koostumukseltaan kynsilakkaa aavistuksen paksumpaa ainetta, joka kovettuu vasta Uv/Led-valossa.  Kestolakkauksessa luonnonkynteen ei rakenneta pituutta. Luonnonkynnet muotoillaan ja lakataan kauniiksi. Käsien tarpeen mukaan kynsinauhat myös hoidetaan kauniiksi. Kestolakkausta on mahdollista saada yksivärisenä, ranskalaisena, värikärkenä tai yhdistellä eri vaihtoehtoja. Kynsikteknikkomme B.Fancyssa koristelevat kestolakkauksia timantein, hilein, maalauksin, folioilla ja leimasimilla. 

Soveltuvuus

Kestolakkaus sopii kaikille kynsityypeille, hauraille ja koville. Pitkiin tai lyhyisiin kynsiin. Mikäli kyntesi ovat kovin hauraat ja teet paljon töitä käsilläsi - manikyyrigeeli eli luonnonkynnen geelaus tuo vielä extra tukea! Kynsiteknikkomme auttavat mielellään!

Kestävyys

Kestolakkaus pysyy 3-5 viikkoa luonnonkynnellä kauniina. Lakan pysyvyyteen vaikuttaa oma luonnonkyntesi. Hyvin hauraat ja liuskoittuvat kynnet vaativat huoltoa kolmen viikon välein kun taas normaaleissa ja kovissa kynsissä lakkaus voi pysyä jopa 6 viikkoa.

Hoito

Suosittelemme huoltoa 3-4 viikon välein riippuen kyntesi kasvuvauhdista ja laadusta. Huollossa edellinen lakkaus poistetaan joko hellävaraisesti viilaamalla tai poistolapuilla. Voit pysyä samassa tai vaihtaa väriä. Kynsien koristelulle vain taivas on rajana!

KÄSIHOIDOT

Käsihoitoihimme kuten muihinkin palveluihin ovat kaikki tervetulleita niin naiset kuin miehet. Kaikkiin manikyyri hintoihimme sisältyy pieni lakkapullo, joka jää lahjaksi sinulle!

Käsihoidot voidaan toteuttaa myös ilman lakkausta ja miehille meillä on oma mattalakka, jos lakkaus tai sen kiilto arvelluttaa.

BASIC-KÄSIHOITO – Perinteinen manikyyri

Basic käsihoito tarjoaa kaiken, mitä kätesi ja kyntesi pyytävät näyttääkseen hyviltä.

Basic-käsihoito sisältää: 

Käsien kylvetys, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys / muotoilu, lyhyempi hieronta ja yksivärinen lakkaus.

Lisäpalvelut: Lakkauksen voi vaihtaa ranskalaiseen manikyyriin lisämaksusta

SPA-KÄSIHOITO – Ylellisyyttä käsille!

Mikset istahtaisi hetkeksi manikyyripöytämme äären ja nauttisi omasta ajasta kahvikupin ääressä samalla kun käsistäsi tulee silkkisen pehmeät ja kynsistä kauniisti hoidetut.

Tämä hoito tuo juhlantuntua arjenkin keskelle. Ihana lahja idea! 

Spa-käsihoito sisältää:

Käsien kylvetys, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys / muotoilu, käsien kuorinta, naamio, pidempi hieronta ja yksivärinen lakkaus. Lakkapullo jää sinulle.

Lisäpalveluna: Parafiinihoito käsille tai ranskalainen lakkaus. 

rakennekynnet
Kynnet_Kouvola-683x1024

Kädet ja kynnet hinnasto

kynnet

uudet rakennekynnet,
yksivärinen
85€
  • Kesto 1,5-2h

kynnet

uudet rakennekynnet,
ranskalainen
90€
  • Kesto 2h

kynnet

Kynsihuolto,
yksivärinen
67€
  • Kesto 1h-1h45min

kynnet

uusi kestolakkaus,
yksivärinen
45€
  • Kesto 45min-1h

kädet

basic-käsihoito,
perinteinen
38€
  • Kesto 1h

kädet

SPA-KÄSIHOITO
50€
  • Kesto 1h 30min

Varaa aika kynsihoitoon!

tutustu tarkempiin hintoihin hinnasto sivuiltamme