Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksella saadaan kaunis pysyvämpi taivutus ripsiin. Käsittely korvaa päivittäisen ripsentaivuttimen käytön. Lopputulos säilyy hyvänä 1-2 kuukautta, mutta lähtee ripsistäsi täydellisesti pois vasta kun kaikki ripsesi ovat uusiutuneet.

B.Fancy ripsien kestotaivutus

HINNASTO

Ripsien kestotaivutus.......... 55,-

Ripsien kestotaivutus
& ripsien värjäys...................65,-

Ripsien kestotaivutus
& kestoväripaketti................75,-

Kestomaskara taivutuksen yhteydessä.......................... +10,-

Mitä ripsien kestotaivutus tarkoittaa?

Ripsien kestotaivutuksella saadaan kaunis pysyvämpi taivutus ripsiin. 
Käsittely korvaa päivittäisen ripsentaivuttimen käytön. Asiakkaalle valitaan sopiva silikonityyny (S, M ja L koko) halutun kaarevuuden saamiseksi ja vaikuttavat aineet muotoilevat ripsesi haluttuun muotoon. Lopputulos säilyy hyvänä 1-2 kuukautta, mutta lähtee ripsistäsi täydellisesti pois vasta kun kaikki ripsesi ovat uusiutuneet. Ripsien elinkaari on n. 60-90 vuorokautta. Ripsien kestotaivutusta suositellaan uusittavaksi, kun suurin osa ripsistäsi on vaihtunut uusiin omiin suoriin ripsiin.

 

Kenelle sopii?

Ripsien kestotaivutus sopii sekä lyhyt että pitkäripsisille. Ennen kaikkea siitä on suuri hyöty suoriin ripsiin, kun halutaan ripsien erottuvan paremmin. Käsittely ei siis tuuhenna ripsiä, mutta tuo niihin kaunista kaarevuutta, joka avaa katsetta. Mikäli kaipaat ripsiisi lisää pituutta tai tuuheutta suosittelemme ripsien kestotaivutuksen sijasta sinulle liikkessämme tehtäviä ripsienpidennyksiä tai kestomaskara käsittelyä.