Kestopigmentointi / Microblading

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kulmien, huulten ja silmärajojen kestävää korostamista. Se helpottaa huomattavasti arkea, sillä meikkaamisen tarve vähenee oleellisesti. Pigmentointi pysyy iholla käytetystä menetelmästä riippuen 1-5 vuotta ja haalistuu vähitellen kokonaan pois. Kestopigmentointi sopii mainiosti meikkiallergikoille, puuttuvista kulmakarvoista kärsiville tai sinulle joka muuten vain haluat olla edustavimmillasi jopa tilanteissa jossa meikin käyttö normaalisti olisi hankalaa!

 

kestopigmentointi

HINNASTO 

Silmien ylärajaus.........................230,-

Silmien alarajaus.........................200,-

Silmien ylä- ja alarajaus..............320,-

Huulet..........................................350,-

Kulmakarvat (shadow)................350,-

Microblading................................245,-

TouchUp 6-12kk (kuluttua)...........85,-

Kestopigmentoinnin vahvistus.....145,-

(Hinnat sisältävät uusien pigmentointien/microbladingin vahvistuksen)

MICROBLADING

Microbladingilla tarkoitetaan kulmamuotoilua. Menetelmä mahdollistaa kauniit ja kestävät kulmat. Kestoväreille voi hetkeksi jättää hyvästit! Microblading ei ole yhtä kestävä kuin kestopigmentointi. Pysyvyys on yleensä reilu vuosi. Pigmenttiväri viedään ihon pintakerrokseen (epidermikseen) manuaalisella työvälineellä. Microbladingissa ei käytetä sähköavusteista pigmentointikonetta lainkaan. Iholle muodostuu karvamaisen ohuita viiltoja manuaalisella työvälineellä,mihin pigmentti lopulta kiinnittyy. Tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan vahvistusta vuoden kuluessa. Jos microbladingia ei vahvista pigmentti häviää iholta ja elimistöstä.

Käytämme alan turvallisimpia pigmenttivärejä, jotka eivät sisällä minkäänlaisia myrkkyjä elimistölle. Väri ei myöskään haalistuessaan muutu eri väriseksi vaan himmenee ainoastaan pois. Turvallisuus on meille tärkeää, joten käytämme AINA kertakäyttöisiä teriä. Toimenpiteeseen tullessa sinulta kysytään mahdollisesti sairauksista ja veritaudeista, jotka voivat olla este toimenpiteelle. Pigmentoijamme on tehnyt kestopigmentointeja 9 vuotta ja suorittanut microblading kurssin tammikuussa 2017, joten luonamme olet turvallisissa käsissä!

Ensimmäiseen laittoon varataan 2 tuntia aikaa. Aika sisältää puudutuksen, esipiirroksen jonka asiakas hyväksyy ja varsinaisen työn. Ensimmäisen laiton jälkeen on tärkeää tulla vahvistamaan microblading 4-6 viikon sisällä. Huomioithan tämän esim. lomien ja tärkeiden menojen osalta. Toisen laiton jälkeen lopputulos on vasta sellainen kuin sen on tarkoitus olla. Ensimmäisen laiton jälkeen pigmenttiä voi irrota ihosta enemmän pois, mutta tämä kuuluu osana paranemisprosessia. Vahvistukseen varataan n. 1 tunti aikaa.

Meillä voit maksaa toimenpiteen osissa: 1 kerta 200€ ja vahvistus 4-6vk jälkeen 45€ tai koko summan kerralla.

KESTOPIGMENTOINTI

Kestopigmentointi suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kanssa. Värin, tekniikan ja muodon valintaan vaikuttavat niin kasvonpiirteet kuin kasvojen ja hiusten värityskin.

Kestopigmentointi tehdään viemällä pigmenttiväriä neulan avulla ihon pintakerroksen alle. Monesti kysytään sattuuko se? Se ei ole täysin kivutonta, mutta pinnallispuudute jota toimenpiteen aikana käytetään helpottaa huomattavasti. Toimenpide kestää alueesta riippuen 1,5-2 tuntia. Ensimmäisen laiton jälkeen pigmentoitu alue tulee käsitellä neljän viikon kuluttua, minkä jälkeen lopputulos on pysyvämpi. Lopullinen pysyvys määräytyy monen tekijän summasta, missä ihotyyppi on olennainen tekijä.

Heti laiton jälkeen pigmentointi on aina 30-50% tummempi ensimmäisen viikon ajan, minkä jälkeen ylimääräinen väri hilseilee ja irtoaa kunnes todellinen väritulos jää näkyviin.

MILLOIN KESTOPIGMENTOINTIA / MICROBLADINGIA EI VOI TEHDÄ?

Se sopii lähes kaikille terveille ihmisille, mutta seuraavat seikat estävät toimenpiteen:

 • Flunssa tai jokin tulehdus
 • Diabetes (lääkärin luvalla voidaan tehdä/kirjallinen lupa)
 • Antibioottikuuri
 • Verenohennuslääkitys tai verenvuototauti
 • Raskaus ja imetys
 • HIV tai Herpes (huuliherpeksen estolääkitys aloitettava etukäteen)
 • Verenpainelääkitys (lääkärin luvalla voidaan tehdä)
 • Keloidi taipumus
 • Roaccutan kuurin aikana

HOITO-OHJEET:

 • Vältä alueen kastelemista 24 ensimmäiseen tuntiin
 • Vältä kosmetiikka ja vahvoja voiteita 3 ensimmäisen päivän ajan
 • Älä sauno, ui, käy solariumissa tai hikoile voimakkaasti 1 viikkoon
 • Voitele aluetta 3 kertaa päivässä viikon ajan alueelle sopivalla voiteella (bepanthen punainen, kookosöljy)
 • Pigmentoinnin jälkeen syntyvää hilseilyä tai rupea ei saa repiä tai raapia pois
 • Silmien rajauksesta johtuvaa punoitusta tai turvotusta voi olla 24t laiton jälkeen, tätä voi lievittää viileillä pyyhkeillä silmien päällä